Zovem se Vejin Nikola i "Tri zvezde" sam registrovao  2013 godine, ali sam se pre toga deset godina bavio radovima na izradi i održavanju sajtova . Širok spektar delatnosti mi je omogućio stvaranje iskustva kako u servisiranju računara, tako i u radu na Internetu.

U poslednje vreme je akcenat uglavnom na kreiranju sadržaja za sajtove i promociji tih sadržaja nakon objavljivanja. Pružam i mogućnost savetovanja vezana za veb sajtove, kako za izradu novih tako i za povećavanje posećenosti onih koji su već napravljeni.

Kako sam jedini zaposleni u firmi, a posao oko izrade sajta i njegove promocije je veoma raznovrstan, aktivno sarađujem sa većim brojem saradnika iz raznih oblasti. Ukoliko se već bavite radom na internetu, javite se pa možda dogovorimo neku saradnju.

Koristim savremena rešenja, pratim novosti na tržištu i brzo usvajam nove tehnike i tehnologije koje nakon toga ubrzo počinjem da primenjujem na tekućim projektima. Prilikom rada svaki deo posla je jasno određen, da bi se znalo tačno na čemu se radi.

 

Uz sam blog ovde na sajtu povremeno pravim i neke video tutoriale koje možete pogledati na You tube - Tri zvezde - uputstva

 

tri zvezde apatin