Dragi vlasnici veb sajtova,

Da li ste ikada poželeli da vaš veb sajt postigne više, privuče veći broj posetilaca, ili se jednostavno osećate da ne ispunjava svoj puni potencijal? Bez obzira na razlog, imamo rešenje za vas! Predstavljam uslugu analize postojećih veb sajtova, koja će vam pomoći da otkrijete potencijalne probleme i pružiti vam vredne preporuke za unapređenje.

Zašto izabrati mene?

Sa više od dvadeset godina iskustva u izradi veb sajtova i aktivnim radom na osam visoko posećenih veb sajtova, stručan sam u ovom polju. Posedujem dobro znanje iz oblasti SEO optimizacije, korisničkog iskustva (UX), programiranja i pratim najnovije trendove u razvoju veb sajtova. Sada nudimo naše znanje i iskustvo vama, kako biste unapredili vaš veb sajt.

Link do Google upitnika

Šta dobijate uz našu uslugu analize veb sajtova:

 

 1. Detaljan Izveštaj sa Preporukama: Nakon što analiziramo vaš veb sajt, sastavićemo detaljan izveštaj sa konkretnim preporukama za poboljšanje. Ovaj izveštaj će sadržati informacije o tehničkim aspektima sajta, sadržaju i dizajnu, kao i strategijama za bolje rangiranje na pretraživačima.

 2. Video Sastanak: Pored pisanog izveštaja, ponućemo vam i video sastanak u trajanju od sat vremena putem Vibera, Skype-a ili Zoom-a. Na ovom sastanku ćete moći da postavljate pitanja i razgovarate o preporukama koje smo vam dali.

 3. Google Upitnik: Kako bismo bolje razumeli vaše potrebe i probleme sa veb sajtom, omogućićemo vam da popunite Google Upitnik pre nego što započnemo analizu. Ovo će nam pomoći da se fokusiramo na specifične izazove koje želite da rešite.

 4. Cena pristupačna za sve: Cena naše usluge je samo 1000 dinara, a za taj iznos dobijate sve navedene benefite i priliku da unapredite svoj veb sajt.

Kako uraditi analizu vašeg sajta:

 

 1. Tehnička Unapređenja: Analiziraću tehničke aspekte vašeg sajta kako bi otkrio i rešio bilo kakve probleme sa performansama, brzinom učitavanja i sigurnošću.

 2. Unapređenje Sadržaja: Pomoći ću vam da poboljšate kvalitet i relevantnost sadržaja na vašem sajtu, tako da privuče više posetilaca i zadrži ih duže.

 3. SEO Optimizacija: Implementiraću SEO strategije kako biste bolje rangirali na pretraživačima i povećali vidljivost svog sajta. To će dovesti do bolje posećenosti sa pretraživača.

 4. Marketinške Preporuke: Dodatno ću vam ponuditi savete o tome kako možete dodatno zaraditi (monetizovati) svoj veb sajt i povećati prihode.

Nudim sveobuhvatnu uslugu koja će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i unapredite svoj veb sajt. Ne čekajte više - iskoristite ovu priliku da postignete bolje rezultate i privučete više posetilaca na vašem veb sajtu!

Cena je 1000 dinara, dobije se PDF dokument sa predlozima za unapređenje veb sajta i video sastanak u trajanju jedan sat gde možete postavljati dodatna pitanja.

 

Kako naručiti našu uslugu:

 

 1. Posetite kontakt stranicu i pošaljite poruku.
 2. Popunite Google Upitnik kako bismo bolje razumeli vaše potrebe.
 3. Nakon što stigne vaš upit, započeću analizu vašeg sajta i pripremu izveštaja.
 4. Nakon završetka analize, poslaću vam izveštaj u PDF formatu i dogovoriti termin za video sastanak.

Neka vaš veb sajt postane najbolja verzija sebe uz našu pomoć! Očekujem vašu narudžbu i radujem se tome da zajedno radim na unapređenju vašeg online prisustva.

tri zvezde apatin