tri zvezde apatin

Veb sajtovi su danas nezaobilazan deo naše svakodnevice. Za razliku od nekog ranijeg perioda  kada je bilo dovoljno da firma ima prostu veb prezentaciju sa osnovnim informacijama i galeriju koja je sadržala slike proizvoda, danas je akcenat na tome da se uz pomoć veb sajtova ostvari mnogo više.

Sa saradnicima na veb sajtovima radim duže od deset godina i u tom periodu smo stekli bogato iskustvo. Osnovni nam je cilj da veb sajtovi koje razvijamo ostvare svoj maksimum, a da bi se to postiglo potrebno je uskladiti dizajn, standarde, sigurnost, SEO.

Pri radu se koristimo stabilnim i proverenim rešenjima, koja potom prilagođavamo prema potrebi. Na taj način omogućavamo kvalitetan rad sajta, a u isto vreme da izgled bude u potpunosti prilagođen potrebama klijenata. Pojedinačno sajt, forum, blog ili e-prodavnica ili integrisanje više različitih skripti u jednu funkcionalnu celinu.

Usluge koje nudim:

  •  - izrada sajtova

  •  - redizajn postojećih sajtova

  •  - SEO optimizacija

  •  - kreiranje sadržaja

  •  - promocija sajta na Internetu

Usluga koju nudimo je kompletna, od zakupa domena i hostinga, zatim izrade web sajta i na kraju održavanja i promocije web sajta. Na taj način omogućavamo korisnicima da na jednom mestu nađu kompletnu uslugu. Svakom poslu prilazimo sa posebnom pažnjom da bi ostvarili što bolji rezultat.

Pogledajte sajtove koje smo napravili i na čijem razvoju radimo.

 

AgeThemes