Veb sajtovi su danas nezaobilazan deo naše svakodnevice. Za razliku od nekog ranijeg perioda  kada je bilo dovoljno da firma ima prostu veb prezentaciju sa osnovnim informacijama i galeriju koja je sadržala slike proizvoda, danas je akcenat na tome da se uz pomoć veb sajtova ostvari mnogo više.

Sa saradnicima na veb sajtovima radim duže od deset godina i u tom periodu smo stekli bogato iskustvo. Osnovni nam je cilj da veb sajtovi koje razvijamo ostvare svoj maksimum, a da bi se to postiglo potrebno je uskladiti dizajn, standarde, sigurnost, SEO.

Pri radu se koristimo stabilnim i proverenim rešenjima, koja potom prilagođavamo prema potrebi. Na taj način omogućavamo kvalitetan rad sajta, a u isto vreme da izgled bude u potpunosti prilagođen potrebama klijenata. Pojedinačno sajt, forum, blog ili e-prodavnica ili integrisanje više različitih skripti u jednu funkcionalnu celinu.

Pogledajte sajtove koje smo napravili i na čijem razvoju radimo.

 

Usluge koje nudim:

  •  - izrada sajtova

  •  - redizajn postojećih sajtova

  •  - SEO optimizacija

  •  - pisanje tekstova za sajtove

  •  - promocija sajta na Internetu

Usluga koju nudimo je kompletna, od zakupa domena i hostinga, zatim izrade web sajta i na kraju održavanja i promocije web sajta. Na taj način omogućavamo korisnicima da na jednom mestu nađu sve što im treba. Svakom poslu prilazimo sa posebnom pažnjom da bi ostvarili što bolji rezultat.

 

 

proces rada pri pravljenju web sajta

 

Sama izrada jednog veb sajta je neprekidan niz poslova koji se međusobno preklapaju i nadopunjuju. Neka generalna podela bi bila na pet celina koje su neophodne u procesu pravljena sajta koji će biti koristan.


planiranje izrade sajta

Prvi deo rada na sajtu je jasno planiranje šta on treba da sarži i koji je njegov cilj.


 

dizajn veb sajta

Drugi deo rada na sajtu jeste definisanje izgleda, određivanje palete boja koja će se koristiti i gde će se šta nalaziti na sajtu.


 

izrada sajta za firmu

Treći korak jeste sama izrada sajta sa svim funkcionalnostima koje su za njega predviđene.


 

Testiranje sajta i unapređenje

Četvrti korak jeste testiranje sajta i ispravljanje nedostataka koji se primete.


 

promocija sajta

Finalni korak je puštanje sajta u pogon i njegova promocija.


 

Sa korakom objavljivanja i promocije je završena izrada sajta, međutim nakon toga se nastavlja njegovo redovno održavanje. Tu spada praćenje statistike i unošenje novih podataka koji mogu biti interesantni posetiocima.

tri zvezde apatin