tri zvezde apatin

Servis računara "Tri zvezde" iz Apatina kao bitan deo poslovanja nudimo popravku komjutera, instalaciju operativnih sistema i programa, kao i kreiranje računarskih mreža.

  • Diajgnostika kvara sa servisiranjem
  • Instalacija operativnih sistema
  • Umrežavanje računara
  • Beckup podataka

Ukoliko iz nekog razloga imate problema sa radom kompjutera, sasvim je sigurno da mu je potrebno servisiranje. Kako vreme bude prolazilo, problemi u radu neće nestati, već će se pogoršati što na kraju dovodi do prestanka rada kompjutera.

Becup podataka je je siguran način da sačuvamo podatke koje posedujemo, a koji su nam važni. Kad su u pitanju pravna lica, to su dokumenta vezana za firmu, a kod fizičkih lica su to fotografije i video snimci. Mi možemo odraditi dodatno snimanje vama bitnih podataka, te na taj način sprečiti da oni budu nepovratno obrisani zbog nekog tehničkog kvara. Ukoliko greškom obrišete neke podatke sa svog računara ili oni nestanu iz nekog drugog razloga, mi vam možemo odraditi vraćanje tih podataka.

Uz navedene usluge radimo i dodatne koje se naplaćuju po satu rada. Dijagnostika kvara bez servisiranja kod nas se naplaćuje.

 

AgeThemes