Servis računara Apatin

IT sektor je oblast koja trenutno važi za stabilnu i sa najviše potencijala za rast. Posebno se pažnja obraća na Internet koji je praktično prisutan sve više u svim segmentima života.

Ovaj kurs je način kako možete da naučite osnovne, ali i one naprednije stvari bitne za izradu jednog sajta. Obuka može biti kako razviti jedan projekat od samog početka pa sve do kraja, ali i može preciznije da se obradi samo jedan segment.

Obuka je namenjena za početnike, ali i za one koji već poznaju osnovne pojmove. Sam tok učenja se prilagođava svakom korisniku u izvesnoj meri, a dužina kursa je dovoljna da se nauči osnova izrada sajtova.

Časovi su individualni tako da se uvek radi samo sa jednim polaznikom. U ponudi imamo dvomesečni paket obuke koji se sastoji od 16 časova, ali i mogućnost organizovanja specijalizovane obuke prilagođene potrebama polaznika.

za sve uređaje

Neki od segmenata obuke su: odabir oblasti za sajt, odabir domena. pisanje sadržaja, osnove veb dizajna, osnove programiranja, upoznavanje sa platformama, optimalizacija za pretraživače (SEO), rad sa bazom podataka, promocije na društvenim mrežama, načini monetizacije. Ovde ne nudimo kompletno učenje programskih jezika.

 

Za sva pitanja oko obuke možete nam se javiti preko kontakt forme ovde na sajtu.

 

Kompletan kurs

Za one koji žele naučiti kako se prave sajtovi napravili smo dvomesečni kurs u trajanju od 16 časova. Pre početka je predviđen jedan besplatan čas gde bi ste se mogli preciznije upoznati sa sadržajem kursa. Prilikom obuke će se koristiti CMS Wordpress, a predviđeno je da tokom rada svaki polaznik napravi i u potpunosti razvije jedan online projekat.

Sam tok kursa podrazumeva pripremu, izradu, održavanje i promociju sajta. Obuka se obavlja pojedinačno sa polaznicima te se može u određenoj meri prilagoditi njihovim potrebama. Nedeljno će se održavati po dva časa u trajanju od sat i po.

Cena za ovu obuku koja traje 16 časova jeste 16 000 dinara, sa tim da tome predhodi jedan besplatan čas radi konsultacija. U cenu kursa je uračunat zakup domena i hostinga za godinu dana.

Pogledajte kompletan spisak o čemu se uči na kursu.

 

Specijalizovani kursevi

Časovi su predviđeni da traju sat i po, a predviđeno je da budu dva nedeljno. Cena jednog časa je 1000 dinara. Sam tok obuke se dogovara pre početka rada, određuje se šta je potrebno naučiti i koliko će to trajati.

Prvi čas je besplatan i nije obavezujući. Na njemu će se videti kako idu neke osnovne stvari, dogovoriće se tema obuke i njeno trajanje. Ukoliko nakon prvog časa niste zadovoljni onim što je ponuđeno možete da odustanete bez ikakvih obaveza.

Od platformi za koje nudim obuku to su Joomla, Wordpress, SMF, Vbulliten.

CMS i forum

Wordpress -- https://wordpress.org

Joomla -- https://www.joomla.org

SMF forum -- http://www.simplemachines.org

Vbulletin -- https://www.vbulletin.com

 

Ukoliko ste zainteresovani javite se preko kontakt forme ovde na sajtu i dogovorićemo se kad može da se odradi prvi čas. Takođe ako imate dodatnih pitanja javite se i rado ću vam odgovoriti.

Kontakt forma

 

na vrh