Izrada veb sajtova je odličan način da na jednom mestu predstavite svoje poslovanje. Ukoliko nemate već napravljen sajt, ovde možete da poručite njegovu izradu.

Ovo je osnovna ponuda, ukoliko imate nekoh pitanja ili vam nešto dodatno nije jasno javite se i odgovoriću vam. To javljanje vas ne obavezuje da morate naručiti izradu sajta, ali će dati dodatne informacije.

izrada sajtova

tabela izrade sajtova

Ukoliko ste zainteresovani za izradu sajta javite mi se preko kontakt strane ili na broj telefona 0642097451

Cena izrade veb sajta

 

  • PAKET 1 - 28 000 dinara

  • PAKET 2 - 50 000 dinara

Razlika između ova dva paketa jeste samo u broju stranica koje će sajt imati.

Postoje još i dodatne usluge, ukoliko imate neke specijalne zahteve vezane za sam izgled sajta ili neke dodatne mogućnosti na njemu. Slobodno se javite sa dodatnim pitanjima, rado ću odgovoriti.

Ukoliko ste zainteresovani za izradu sajta javite mi se preko kontakt strane ili na broj telefona 0642097451.

izrada sajtova

Način plaćanja

Nakon dogovora, a pre početka radova se uplaćuje avans u iznosu od 50%. Nakon što dostavite sve tekstove i slike, sajt će biti gotov za 15 dana i nakon toga se vrši uplata preostalih 50%. U ovu cenu nisu uračunati domen i hosting.

Domen i hosting

Domen je naziv sajta, ime koje odaberete i završetak (ono što piše iza tačke na primer -.com -.rs -.org.rs. -.info) i to se plaća na godišnjem nivou a cena je okvirno oko 20 eura. Hosting je prostor na serveru gde se smašta sajt i odakle se učitava na uređaje korisnika. Plaća se godišnje i cena je od 50 do 80 evra okvirno. Ovu uslugu ne plaćate nama, nego firmi koja se time bavi i nakon što dobijete podatke od njih to nama prosledite.

Slike i tekstovi

Za potrebe izrade sajta su potrebni tekstovi i slike, a njih je potrebno dostaviti u pisanom obliku. Ukoliko vi niste u mogućnosti da napišete tekstove, postoji mogućnost da se angažuju pisci. Slike koje nam pošaljete prilagođavamo za sajt, ali ne radimo neke dodatne aktivnosti na njima (ne dodajemo tekstove, ne spajamo ih ili slično).

Završetak veb sajta

Za jednostavniji tip sajta je rok za završetak sajta je 45 dana (rok za dostavljanje slika i tekstova je 30 dana), za složeniji sajt rok za završetak je 60 dana (rok za dostavljanje slika i tekstova je 45 dana.

Izmene na sajtu

Tokom rada se radi na korekcijama, sajt je dostupan online i vi možete da proveravate izgled, te da predlažete izmene. Postoje određena ograničenja. Cilj je da na kraju posetioci mogu da na jasan način vide čime se bavite, šta su vaši proizvodi i da vas mogu kontaktirati.

Optimizacija za pretraživače

Tokom izrade sajta se radi i osnovni SEO, što je bitan korak da bi se omogućila bolja pozicija na pretraživačima (a time i bolja poseta). Takođe dajemo i osnovne smernice vezane za optimizaciju, kako da se radi u narednom periodu.

Održavanje veb sajta

Kada se završi izrada sajta, ostaje mogućnost da me i u narednom periodu kontaktirate sa dodatnim pitanjima. U peirodu od mesec dana nakon izrade sajta ću bez nadoknade da izvršim manje izmene i da pružim podršku u radu. Za neko dugoročnije održavanje sajt je potreban precizniji dogovor.

Ukoliko ste zainteresovani za izradu sajta javite mi se preko kontakt strane ili na broj telefona 0642097451

izrada veb sajtova

 

tri zvezde apatin